Skipperens Vaskeservice betjener stort set hele Nordjylland, vi beskæftiger os med vask og udlejning af arbejdsbeklædning, håndklæder, viskestykker, duge samt udlejning af måtter til erhvervslivet.

Gennem vort salgsarbejde og altid kontakt med erhvervslivet er vi meget bevidste om hvad vores (kunder) ønsker og hvad de stiller af krav, det giver os mulighed for at give dem bedste service og velkvalificeret rådgivning.

Vi udlejer arbejdsbeklædning, hvilket giver en større fleksibilitet for kunderne, da udgiften kommer løbende og vi sørger for løbende vedligeholdelse og udskiftning af beklædning.

Vi hjælper firmaer med at finde den rigtige løsning første gang, så kunderne får mest muligt ud af en vaskeløsning og samtidig den bedste økonomi. Det er vores mission at være den foretrukne leverandør af vaskeløsninger.

Alle af vaskeriets sæbe produkter og kemiprodukter er kontrolleret og certificeret efter de internationale krav. Dette garanterer, at sæben ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Alle vores produkter er omfattet af EU´s miljømærke.